joi, 17 martie 2011

revolta

stiam de mult asta. dar nu ma impiedica sa traiesc de fiecare data cu aceeasi intensitate. dupa '89, care mai de care incerca sa-si justifice trecutul. bineinteles, in registrul bravurii. niste cacati, ba chiar au pretins ca au rezistat prin cultura. ce ma? sa moara mama voastra ca a fost asa! baaaaaaaaaa, ati fost lasi, asta sinteti si acum, slugi. de altfel, unii lingvisti sustin ca dac ar veni din daos, daus, adica sclav. nu ma mira. bine, asta presupunind ca rominul de azi ar avea in comun ceva cu dacul de acum 2000 de ani. nu mai stau sa explic prostilor ca rominul de azi e suma evolutiei din dac, roman (astia in proportii mici), slav, avar, cuman, peceneg, tatar etc.
baaaaaaa, rezistenta inseamna ca crapi capul, sa fii solidar cu seamanul tau, uitati-va ce fac afganii, ce fac kurzii, nu voi presurilor! mai aveti sa ne spuneti ca rezistati prin lasitate!
cum am mai zis, ma cac pe viitoarea voastra solidaritatea la un riu ce da pe din parti, ma doare in cur daca o sa muriti, chiar vreau sa muriti, sinteti caricaturi ale umanitatii.
va mai mirati de ce a rezistat atit ceausescu? acum stati si il injurati, cind era, il pupati la oua. jegosilor!
va las sa va dati limbi in cur si sa va proclamati intre voi regi, imparati si mari mahari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu