miercuri, 3 mai 2017

din ce in ce mai agresiv s-a impus ca tema de batut cimpii cea a asistatilor sociali. la o simpla inventariere, cei care m-au agresat cu aceasta imbecilitate erau: unu care nu intocmeste factura pentru ceea ce vinde, unul care nu plateste impozite pentru imobilul inchiriat, unul care a obtinut contracte cu statul prin trafic de influenta, unul care da salarii la negru. data viitoare, pentru credibilitate, o sa dau nume. 
si daca se dau ajutoare sociale, care-i problema, ba, nesimtitilor? nu mai sint bani sa-i furati voi (caci ceea ce am enumerat, tot furt este)? rolul statului care e? de ce exista un stat? nu sa ofere echitate? nu sa ofere protectie? nu sa ajute? nu sa echilibreze? constitutia ati citit-o? pina la urma, cine sinteti voi? niste anonimi, lingusitori cu sefii, aprigi cu subalternii, prosti, dar mindri, foarte prosti, dar agresivi, o cantitate negociabila la pret derizoriu, copiii unei societati contorsionate in maduva ei, care si-a deversat intestinele pentru a va intrupa. da, sinteti la suprafata acestei societati, dar si rahatul pluteste.

p.s. in piata victoriei n-au fost niciodata in acelasi timp mai mult de 120-150 de mii de ipochimeni. ca n-au fost. cit s-ar screme propaganda sa ne convinga ca ar fi iesit in strada poporul chinez. dintre acestia, aproximativ 70% au fost cei din categoria mai sus enuntata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu