joi, 21 iunie 2012

istoria ne invata, noi "la ce bun?"

basistii au migrat pe otv. odata cu ei si ura si prostia. nu va speriati. sint si pe tvr 3, pe digi tv, b1, sirbu tv, realitatea, raitaru. peste tot. nebuneasca rominia de azi. rominia lui basescu. stiu resorturile care i-au indemnat pe romini sa-l voteze pe tilharul asta. multi, in imensitatea nimicului lor, s-au identificat cu el. cu mirlania, cu tupeul, cu lipsa culturii, cu lipsa bunului simt, cu prostia, cu neghiobia, cu manelismul viermelui. erau ca el. altii aspirau. de  partea cealalta, nici bastardul n-a stat degeaba. i-a manipulat ca pe oi. i-a tinut in stingi pina cind s-a plictisit. doctrinar, bre! apoi i-a bagat la terapia de dreapta. i-a si vopsit. si cum picasso nu mai exista de ceva timp, bidineaua a imprumutat-o din ucraina.
tac-su a fost colonel. facut din muncitor. cam ce credeti ca presta? el nomenclaturist. si securist. dar pentru prosti a fost imaginea anticomunismului. ai lui, ca el. ce-i drept i-a si gasit. o alta categorie de batracieni l-a urmat din interes.
basescu seamana cu alt sinistru. cu franco. si ala a virat-o din ucigas de poeti in luptatorul anticomunismului. i-a canibalizat. pe prosti, grobieni, tupeisti. s-a bagat peste tot, de la fotbal, pina la probleme de succesiune statala. ca la noi. si i-a tinut asa trei decenii si jumatate. franco a fost definitia mediocritatii, dar care s-a tinut de scaun cu ajutorul "talibanilor" anticomunisti. nu va seamana pe undeva povestea?
basescu lucreaza cu ura. cu hectare de ura. record mondial. uraste si dezbina. iar prostii il urmeaza. ca sectantii. la brat cu coloneii din oficiu. sau din oficine. pentru prosti, basescu pare un salvator. va dati seama unde le e nivelul? nu e. sa fie salvator un circiumar hidos care uraste orice nu incape in privirea-i strimba! ce e mai rau e ca prostii sint gata sa se alinieze la orice nebunie a sobolanului.
basescule, te asteapta franco! poate o puneti de-un anticomunism extraexistential.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu