miercuri, 20 iunie 2012

basescu, o mizerie a ma-sii

atitea lucruri...si degeaba...
se pare ca in ultima vreme tot scriu despre acest bastard nomenclaturist, cu tatal tortionar facut colonel de un regim pe care progenitura l-a condamnat cu elan proletar. poate ne spune hoitul asta de maimutoi cum a ajuns la facultate, caci prea jongleaza cu sentintele de parca ar fi primit premiul nobel la fiecare hahaiala. cum se face ca un submediocru ca infectul asta sa intre la o facultate? ce parere aveti despre gunoiul asta care in clasa a cincea avea mediile: 5,67 la geografie, 6,33 la limba romana, 6,33 la stiintele naturii, 7,33 la istorie. sursa: http://www.fundatia-aleg.ro/News-article-sid-22891.phtml. va dati seama ce capacitate? si atunci cum a ajuns rima asta la facultate? pai cum altfel decit prin pilele proletarului avansat la gradul de colonel mai rapid decit izmenarul oprea.

acum despre societatea civila. niste unii, cu opera cit trei suluri de hirtie igienica, in care unul gras cit patratul elefantului isi desfasoara in secolul 21 retorica elucubrind despre ingeri, un altul care se unge cu alifii pe curu-i mare cit casa scinteii (asta e plagiat, dar prostii nu-si dau seama, a imprumutat ideea de la llosa - elogiu mamei vitrege), un patapievici care se screme in ventuze lingvistice nespunind nimic mai mult decit conturul gurii lui pe bucile lui basescu, un mihaies veninos pina si in gaura mintii, au confiscat ideea de intelectualitate, punind monopol pe acest cuvint. noroc ca e doar un cuvint!

ia uitati ce scria jegul asta de plesu (mizeria asta care-l tot ataca pe adrian paunescu):

"Ma numesc Andrei Gabriel Plesu si sunt de profesie istoric si critic de arta. Din 1971, cand mi-am incheiat studiile, si pana astazi am inteles sa-mi fac profesiunea cu toata seriozitatea, punandu-ma, cu intreaga mea putere de munca, in slujba artei si culturi romanesti..
Am intrat in Partidul Comunist Roman la varsta de 19 ani (1968) si, atat pe linie obsteasca (CA ORGANIZATOR DE GRUPA DE PARTID), cat si pe line profesionala ( ca cercetator la Institutul de Istiria Artei al Academiei de Stiinte Sociale si Politicesi, apoi ca lector universitar la Facultatea de Arte Plastice “N. Grigorescu”) m-am straduit, in ciuda unei sanatati precare ( care ma obliga sa stau, de cativa ani, sub constanta supraveghere medicala), sa fac totul pentru a fi la inaltimea exigentelor epocii noastre, ale politicii noastre din ultimii ani.
Va rog, stimate tovarase Secretar General, sa nu luati raportul de activitate de mai sus drept o lipsa de modestie. El e bilantul firesc de munca al oricarui roman care vrea sa-si serveasca tara cum se cuvine. In lumina acestui bilant, veti intelege cat pot fi de mahnit sa constat ca, dintr-o data, in urma unei imprejurari pe care nu o pot socoti decat accidentala, sunt pus in afara partidului “sectant” si dezlantuit din invatamant si cercetare.
.............................................................................................................................................................
Ranit sufleteste de spulberarea intr-o clipa, a atator ani de eforuri entuziaste, si de anularea tuturor proiectelor mele viitoare (legitime la 33 de ani) apelez, tovarase Secretar General la dreapta dumnevoastra omeneasca, rugandu-va sa dispuneti rediscutarea cazului meu, in datele lui obiective. Va asigur ca tot ce doresc e sa-mi dovedesc, in continuare, ca si pana acum, buna-credinta loialitatea fata de tara, participand la procesul de afirmare a valorilor noastre pe plan universal.
Va multumesc,
Andrei Gabriel Plesu
25 mai 1982"

si atunci cum isi permite viermele asta sa il acuze pe adrian paunescu? incredibil! va dati seama ce specie de nulitate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu