luni, 18 ianuarie 2010

o mizerie de pelicula: avatar

am descarcat filmul avatar. nu am avut rabdare sa vad mai mult de doua-trei minute. nu m-a convins. o mizerie careia i s-a facut multa publicitate, cu niste maimutoi care nu stiu a cita oara invadeaza un spatiu (sper ca nu pe cel vital, nici pe cel inchis al lui lucian raicu), cu multe efecte speciale, facut cu multi bani pentru multi bani. de pe linga isteria asta, intreb: care din maimutoii aia o sa ia premiul oscar? de fapt nici asta nu ma intereseaza. dar vad multi gagauti care preiau comentariile unor dobitoci si afirma, confirmindu-si micimea: vai, ce film, viitorul!
baaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai cititi si carte adevarata, oamenii nu au ajuns nici macar pe marte si noi ne impaunam cu proiectii inutile!
sa reproduc un comentariu apologetic: "mama, frate, ce film, frate, e tare, ce efecte, sa-l vezi la x-dimensiuni, ce senzatii, frate, viitorul, frate, parca esti in film..."
sincer, nu vreau sa-l vad nici doi-d, nici x-d, nici cu bani, nici fara, desene animate sint destule, filme, de asemenea, dar pina acolo mai am o tona de carti.

Un comentariu:

  1. ca sa ai si tu macar un comentariu pe amaratul asta de blog: sugi pula!

    RăspundețiȘtergere