duminică, 15 noiembrie 2009

SPUNEŢI "NU" LUI băsescu!

SPUNEŢI "NU" LUI băsescu!
l-aţi văzut dansînd manele, l-aţi văzut promiţînd ţepe pentru răufăcătorii patriei, l-aţi văzut lăcrimînd, l-aţi văzut simulînd dreptatea, l-aţi văzut făcînd carieră în două regimuri (din care unul comunist), l-aţi auzit perorînd toate prostiile din lume, l-aţi văzut depănînd poveşti absurde, înfierînd o ţară pînă la dezbinare, l-aţi văzut beat, l-aţi văzut în toate ipostazele existenţiale...nu v-aţi săturat?
parcă ar fi zîna cea bună sau diva supremă! nu are nici un scrupul, e un mîrlan infect, spune orice ca apoi, în funcţie de sfera de interes a publicului, să nege ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat. a distrus totul, totul, totul.
l-aţi văzut pe marele marinar cum a reacţionat (în cadrul disputei cu antonescu) la auzul cuvîntului udrea? penibil! de fapt toată ceata băsesciană a reacţionat cît se poate de prost la rostirea acestui nume. însăşi udrea era o mască a descompunerii, o mască ce-şi divulga toate compromisurile pe care le-a făcut pentru a obţine privilegiile actuale (udrea asta a luat toate partidele la rînd, începînd cu psd-ul, pnl-ul şi terminînd cu pdl-ul). soţia lui băsescu (nici nu mi se pare potrivit să i se aloce un nume deoarece e o persoană terorizată de influenţa malefică a lui băsescu-soţul) era speriată, pusă în situaţia de a acoperi trădările conjugale, gata să marşeze în sfera unui "autism asumat". boc, aceeaşi dobitoacă de curte, privea spre un neant emoţional, ca şi cum numele udrea îi era o coordonată inhibantă.
acest personaj, preşedintele propriei coterii, croit pe dimensiunile tupeului romînesc, e cel mai mare rău din ultima sută de ani a istoriei romîniei. nici un personaj politic nu a avut atîtea deviaţii umane ca pretinsul preşedinte al tuturor romînilor. un impostor ajuns conducător al unei ţări spune mult despre destinul acestei naţiuni, despre capacitatea de analiză a acestui popor. se pare că în următoarele două milenii romînia nu are nici o şansă de a deveni: România!
SPUNEŢI "NU" LUI băsescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu