joi, 5 iulie 2012

slugile basiste de dreapta

slugile s-au activat. slugile de dreapta, dar care iau bani de la stat. pute internetul de securisti si basisti. la hora s-au bagat si niscai intelectuali. cica tot de mina dreapta. dreapta-ntinsa.
slugile tot bat cimpii cu lovitura de stat. pai cum vine asta? va fi arestat basescu? va fi trimis in exil? va fi condamnat la moarte? nicidecum. nenea asta stupid va fi trimis la vot. dupa cum marinarul isi verifica poporul cu informatorii, asa si parlamentul a cerut ca individul sa fie verificat cu votul poporului. ce-i asa de grav? prostia basistilor e grava.
lautar colonelul turcescu indeamna la revolutie. cit se poate de portocalie. sau cit se mai poate. canalia asta zdranganitoare pe bani multi a devenit goebbelsul numarul unu al vaporeanului de cotroceni, dar care cindva freca pixul pe cei 305 metri lungime de goeleta numai sa-i pice vreun peste la dosar. si care acum e al mai ortoman anticomunist.
daca ar sti ziuganov ca basistii il considera adevaratul conducator al rusiei, mai c-ar pune-o de-o regionala comunista! in elanul lor de a parca armasarul sfintului gheorghe (e stema moscovei) in herghelia oricarui dusman al bisnitarului suprem, maimutoii basisti au uitat ca partidul comunist face scoruri la poporul rus cit audienta lui radu moraru (unde virgula desparte zeroul de zero).
ce-o sa se faca astia de dreapta in rai? cica pe acolo domneste egalitarismul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu