sâmbătă, 7 iulie 2012

halitorii de cacat

halitorii de cacat basist sint in asteptarea subiectelor abjecte pe care sa li le livreze stapinul basescu. pina la semnal, isi fac curaj cu tot felul de mascari, de impotente verbale, de glumite stupide aprobate numai de cimpanzeii aparatului basist. coroiu, suflat de bunul simt prin gaoaza vietii precum flatulentele sfatuitorului din canudos, vrea cu tot dinadinsul sa probeze teoria romanului preferat, ducind tucalele chelnerului george paunescu, care la rindul lui le duce pe cele ale interpusilor stapinului suprem. daca nu se grabeste, s-ar putea ca hidoasa cu coasa sa-l gaseasca pe aceeasi treapta a obedientei, nici macar egala cu cea a lautar colonelului turcescu. anesteziat de mirosul propriului rahat, coroiu (cristoiu, pentru cei care-l cunosc pe alt nume decit cel de securist) a devenit un guru al scatologiei basiste, minjindu-si milimetru cu milimetru cei 150 de cm de verticala bipeda.
o alta oratanie basista e nelu barbu, cel care pina mai ieri impartea cumintel gradele celsius pe hartile lui voiculescu, la concurenta cu neuronii si chilotii danielei crudu. acum, printr-o reusita operatie de tip basist, ipochimenul a ajuns sa traga la jug vaporul de 305 m al matelotului aterizat de servicii la cotroceni. totul cu gura plina.
parintelul bichir, un fel de biciul verbal al lui zeus, se screme, intre trei saorme si o cuminecatura la biserica sectei basiste, sa inalte osanale mai marelui vaporean cu o dezinvoltura demna de torquemada. poate i-o fi explicat filosoful luat in gratii de ingeri care-i treaba cu ecleru, nu ca n-ar fi bine si cu saorma.
in asteptarea remorcilor de cacat basist, slugile se intretin cu al lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu