luni, 13 decembrie 2010

mi-e scirba de galagia evreiasca

imi fac rau, imi genereaza ura discutiile despre evrei...mai degraba cele in care se reiau, reitereaza, intaresc, speculeaza calitatea lor de victime universale. pai e vina mea ca sint, in mare parte, niste incapatinati stupizi care isi intemeiaza nu stiu ce suprematii de alesi? alesi ai cui? la 6 din 49? asa, daca ei isi spun alesi, eu sa-i cred? uite, eu cred ca alesii universului sint cei din vanuatu. si ce-i cu asta, o simpla atribuire acopera zone de metafizica, de transcendere, de echivalare automata? trancendere a ce? a citorva zeci de kile de carne, oase si rahat? nu ni se pare ca noi oamenii ne cacam prea mult pe noi cu a noastra conditie de nu stiu ce primat, ce privilegiat al divinitatii? pai daca era asa, nu mai exista atita cacat in jurul nostru. bine, iar vin dobitocii astia cu liberul arbitru...incetati handicapatilor sa otraviti lumea cu exercitii pe birna autoamagirii!
cu evreii e cam asa, nu poti sa tragi un pirt ca si sare un evreu cu treizeci de legi si sapte sute de moralitati sa ne spuna cum a noastra flatulenta e de natura antisemita, cum in ea se gasesc germenii unui viitor genocid (si musai indreptat impotriva lor), cit de mult au suferit in istorie, citi au murit. pai uite, de bine de rau ei supravietuiesc de citeva milenii, pe cind popoarele care au intrat in contact cu ei, in antichitate, nu prea mai exista. culmea, i-au masacrat pe aia in numele unei divinitati, in numele unei tari fagaduite! o justificare mai imbecila ati intilnit la masa istoriei? totusi, sint destui lobotomizati care inca sint impresionati pina la a-ti zdrobi capul daca ai o parere adversa.
lucrurile se complica in momentul in care tu tara, oricare ai fi, trebuie sa-ti renegi perpetuu faptele istorice, personajele, traditia daca ai avut de-a face cu ei. asa si, daca rominii o sa-l condamne pe antonescu (nu sint incintat, nu sint partizan al acestui om, insa nici sa ma apuc sa-i tin o ura eterna nu-mi vine) la infinit, asta inseamna ca vor disparea toate faptele antisemite? dimpotriva, va creste o alta ura, va hrani in multi un nou sentiment de antipatie la adresa evreilor.
daca inventariem mai bine constructiile astea pe care altii ni le livreaza a fi sfinte, date, imuabile, vom vedea ca totul nu e decit un mijloc de a ne indulci existenta. atit! nu moralitati, nu bine si rau, nu divinitati, nu tari, ci doar simboluri repetate pina la a fi adincite in constiinta oricarui om. asta spre nenorocul lui! cite obstacole nu se vor fi dat la o parte daca am fi fost degrevati de aceste absurditati ale traditiei? crezind in aceste nereguli existentiale, credem in ingradiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu