miercuri, 5 septembrie 2012

cobaiul traieste...

"Daca urmezi o dieta atunci cand te simti rau, probabil ca te vei imbolnavi si mai tare", a spus unul din autorii analizei FMI, Nicoletta Batini.
 "Măsurile de austeritate aplicate pe timp de criză conduc la adâncirea recesiunii şi produc deteriorări permanente în economie." - analiza FMI.

ca si cum n-ar fi suficient ca avem un presedinte care se joaca de-a alba-neagra la ruleta si asa hodorogita a agendei politice din rominia, iata ca in cursa pentru dictare cu pedepse s-a inscris si fmi. pe-a drept s-o spunem, stapinul al mare. dupa ce si-au dat cu parerea citiva laureati ai premiului nobel cum ca austeritatea nu-i decit un sac peticit, dar mai gol, iar de cirpit nici vorba, pare-se ca si baietii cu pantofii gauriti au revizuit nu numai dimensiunea plombei din talpa poporului, ci si faptul ca experimentul n-a reusit, desi cobaiul, in ciuda maciucilor primite in cap, traieste.
enervati ca picatura chinezeasca are la romini efect de placebo, doctorii in scos de masele perfect sanatoase ne ajuta cu un picior in cur sa ne pravalim definitiv in catusa mondiala. asa ca baietii cu paltoane "a la apaca" ne biziie in sincron cu demisul sa privatizam ultimele vestigii dacice cit de cit conservate de furia aluilalt traian: minele de aur de la rosia montana.
la asa popor, asa sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu