luni, 17 august 2009

udrea e suparata! manevre cica. eu zic altfel: asaltati-o, nu-i dati pace, trageti in ea, e o mizerie, nu va lasati impresionati de masinaria dezinformarii pe care o foloseste pentru ascunderea furtului pe care l-a facut.
si chiar daca nu e vinovata, tot o ciuma e! pentru cacatul asta de tara, pentru ideea de stat. numai prostii sint adeptii ei, numai citiva tarati, pupincuristi ai lui baselu (ce nume e asta, e penibil!) mai cred ca udrea e o virgina. pai ce poate fi una care se casatoreste cu unul cu un milion de ani mai batrin decit ea? poate-l iubeste, veti zice. bine dobitocilor, luati pastila, beti li(chiorul) prostiei si apoi bateti-va cu palma pe burta: i-am facut pe psd-isti. pai asta e miza trepadusilor? miza e sa scapam de handicapatul asta de-si spune presedinte ca si cum si-ar rosti numele.
un presedinte care ne spune ca merge la bordel, un presedinte care bea cu toti infractorii tarii, facind politica de sub fusta udrei, un prededinte mascarici ce jongleaza cu tepele date de fiica-sa, un presedinte ce decoreaza cocostircii, un presedinte ce degusta toate sortimentele de vin pe la petrecerile cimpenesti, muntenesti, marinaresti, un presedinte ce nu are curajul sa treaca prin fata angelei merkel, in schimb scotindu-si palosul virtutii la vreo "pasarica" jurnalista...asta e ce vreti? nu m-ar mira!
nu udrei, nu lui baselu!
nu nu nu nu nu nu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu